I humør til blomsternoter?

Opdag din nye signaturduft her! La Vie est Belle, La Nuit Trésor, Miracle: Tre Lancôme-dufte fyldt med blomsternoter, der får dig til at dufte til dine håndled dagen lang.

Vælg din duft!

Det er ingen hemmelighed, at duft hænger sammen med følelser, og oplevelsen af at have parfume på kan være ret rørende. Et stænk på håndleddene er som en eksplosion for sanserne. Og så, efterhånden som du har den på, får parfumen sin egen historie og sit eget liv og blander sig med din naturlige duft, så den giver en effekt, der er helt enestående. Men det er stadig den der første eksplosion af blomster, der får dig til at blive hooked på en duft og sætter stemningen for hele dagen (eller aftenen). Mød vores favoritmuligheder med blomster:

Den fyldige og elegante blomsterparfume

Lidt facts om Iris: Navnet på dette oldgræske sendebud mellem mennesker og guder er symbol på rigdom og glæde og en af de dyreste ingredienser inden for parfumeri. Den er også stjernen i vores Lancôme La Vie est Belle, hvor parfumører har kombineret den storslåede fløjlsbløde irisblomst med sød sambac-jasmin, tunesisk orangeblomst, tonkabønne, vanilje, solbær, pære og praline. Spray et stænk af den søde og klare eau på, så holder du måske hovedet lidt højere.

Den romantiske og feminine blomsterduft

Der er en grund til, at vi giver roser på valentinsdag – det er symbolet på kærlighed. Det komplicerede ved at forelske sig og være forelsket skinner igennem fra det første stænk af eau de parfumen La Nuit Trésor. I hver flaske finder du essensen af vanedannende damascenerrose, frisk og let litchi, uimodståelig vaniljeorkidé og en sensuel dyrisk dybde fra patchouli og papyrus. Det lyder godt, ikke?

Den klare og glade blomsterduft

Pæoner er strålende, luksuriøse og optimistiske og deres dugfriske glød er hjertet i parfumen Lancôme Miracle. Men duften er ikke kun sød og feminin – parfumørerne Alberto Morillas og Harry Frémont blandede blomsten med dristig og saftig citron, fresia og lyserød peberkorn for at give den en krydret følelse. Tænk på den som livets krydderi i en flaske – et par spray om morgenen vil give dig et skud energi og et smil på læben hele dagen lang.

Udforsk mere

×