Sådan stråler du som 60-årig

Aktiv, sjov og strålende: 60-årige kvinder af i dag er del af en ny generation af kvinder, der arbejder, engagerer sig og protesterer. Men nogle gange, som årene går, kan den modne hud ikke holde det samme tempo og mister sin rosa glød og ungdommelige udstråling. For at hjælpe med at genfinde hudens naturlige strålende glød har Lancôme udviklet Rénergie Multi-Glow – Anti-age-hudplejeproduktet til dristige kvinder.

RÉNERGIE MULTI GLOW

En formel med naturlig kraft. En ultrasanselig konsistens. Den unikke og multisanselige konsistens omsvøber ansigtet i et blødt og skånsomt lag hele året rundt. Alt i alt den perfekte balance mellem friskhed og næring. En øjeblikkelig effekt af glød til huden. Rénergie Multi Glow giver øjeblikkeligt nyt liv til hudens naturlige rosa glød og udstråling.


En forførende parfume. Rénergie Multi Glow er en duftspray til kvinder med sprudlende noter, der giver både huden og sjælen nyt liv. Vi bliver fyldt med positiv energi og er klar til gå dagen i møde.


En livsfilosofi. Isabella Rossellini er ansigtet for Rénergie Multi Glow-kampagnen, som er målrettet alle 60-årige kvinder, der ikke ønsker at holde op med at grine, danse, stråle ... der ikke ønsker at holde op med at leve! Kvinderne fra Rénergie Multi Glow-generation er mere beslutsomme og smukkere – og mere aktive end nogensinde før.

×