Vil du have hud med glød på din bryllupsdag? Vi har lidt råd.

Brude har tendens til at planlægge hver eneste detalje af deres bryllupsdag. De gennemgår nøje hver eneste blomst til buketten, håndplukker papiret til menuerne og laver en velkoordineret playliste til bandet. Men for den skønhedsfikserede brud er der én ting, der er endnu vigtigere end kjolen: at have den bedste hud nogensinde. Det betyder tit en masse god hudpleje (som at påføre vores faste kultprodukt, anti-age-hudplejen Advanced Génifique Serum) og ansigtsbehandlinger i månederne op til den store dag, men også at holde sig til naturlig makeup og få huden til at se så strålende ud som overhovedet muligt. Hvordan opnår du det, når du sikkert er i mere end bare lidt søvnunderskud? Lad vores bryllupsmakeup-tutorial vise dig vejen:

trin 1: Skab en strålende makeupbase

Selvom du ikke bruger primer til dagligt, så er det et nøgletrin til bryllupsmakeuppen. La Base Hydra Glow-makeupprimeren, der indeholder rosenessens, holder huden fugtet og sørger for, at den ikke tørrer ud. Og selvom du sikkert allerede stråler på din bryllupsdag, så er den også beriget med 2 typer perler for at give en ekstra dosis smukt skær til huden.

Trin 2: Brug en foundation, der perfektionerer huden

Din hud er måske i tiptop stand, men på din bryllupsdag bør du alligevel bruge en foundation, der perfektionerer huden (den vil få dig til at se fejlfri ud på billederne). Brug en foundationbørste eller svamp til at påføre Teint Idole Ultra Long Wear Foundation – det er en makeupformel uden olie, der holder længe og får huden til at se ensartet, naturlig og lige tilpas mat ud. Brug ekstra tid på at tone ind og bygge op på områder, hvor du har brug for mere dækning.

Trin 3: Tilføj ekstra glød

Hvis du vil have hud, der fanger lyset, så tilføj et strejf af glimmer. Vores Custom Glow Drops-highlightermakeup kan enten oplyse eller give en sund bronzefarvet nuance til huden. Brug Champagne Glow eller Rose Glow som highlighter øverst på kindbenene, på brynbenene og på amorbuen for at få huden til at se strålende ud, eller påfør Golden Glow eller Bronze Glow på kinderne for at give en sund solbrun farve, give huden glød og skulptere kindbenene.

×